sobota 5. května 2012

Cyn Balog - Touched

Už jsme si s Barny říkaly, že bych se měla přestat toulat po Goodreads, protože to dopadá naprosto katastrofálně... našla jsem tolik super knížek... a budu samozřejmě tak hodná a podělím se s vámi o ně... ať nejsme s Barny jediné, které slintají nad klávesnicí a trpí nedostatkem tak úžasného čtiva :D
Tady přidávám první knížku. Něco zkusím přeložit ještě dneska, ale pak si chci jít číst, takže máte smůůůlu :D :)

Název: Touched
Autor: Cyn  Balog
Vyjde 14.8.2012 v AJ

Anotace:


Nick Cross vždycky poslouchal hlas ve své hlavě. Protože kdyby to nedělal? Mohlo by se stát něco opravdu, opravdu špatného. Jako třeba v den, kdy se rozhodl vybočit z rutiny a zachránil dívku, kterou by jinak přejelo auto... a  nechal jinou utopit se.
Snažit se změnit budoucnost nefunguje.

Ale tohle léto v Jersey Shore se stane něco, co by Nick nikdy nemohl předvídat. Potká dívku jménem Taryn a vypátrá Knihu Doteku.Teď se cesta, na které si myslel že je, dala do pohybu... a není žádný způsob jak zastavit to, co se začalo dít. Nebo ano?

V životě, kde neexistují žádná překvapení, nepřipravilo Nicka nic na to, co se chystá odhalit nebo na volbu, kterou bude nucen udělat...

1 komentář:

  1. Slinty slint! :D
    Proč my musíme mít vždycky tak ošklivé obálky, když v Americe, nebo kde to je, jsou na to hotový mistři?! To je tak nefér. Tahle obálka se mi moc líbí.
    Pavla

    OdpovědětVymazat