pátek 4. května 2012

Raven Duology od Patricie Briggs

Takže- tady máte prozatímně přeložené anotace ke knihám. Já jen musím dodat, že na oficiálních stránkách autorky jsou zveřejněné i první kapitoly a pokud by byl zájem mohla bych je přeložit (plus ještě další, protože mám v PC celé knihy a nakladatelství se je prozatímně nechystá vydávat). Sakriš, teď by se tu ta anketka tak hodila... Chcete to?? Stačilo by alespoň ano/ne do komentářů, než tady vykoumám nějaký způsob anonymního hlasování... Nuž, už tady nebudu blábolit :) Užijte si to :D
P.S.: Omlouvám se za krátké anotace, ale tohle bylo to nejlepší, co jsme k tomu našla...



Raven Dulogoy
Tato série je zasazena do středověkého prostředí s malými klany cikánů jako lidí, kteří mají často magické schopnosti. Tyto série se zaměřují na vysloužilého bojovníka Tiera, jeho cestovatelskou manželku, Seraph, a jejich rodinu. První kniha může být čtená samotná, a dobře se luští. Pokračování si nejlépe užijete po přečtení první knihy.


Kniha první
Havraní stín
Seraph je Havraní mág, která za sebou nechala odpovědnosti za lásku ex-vojáka Tiera. Ale když Tier zmizí, musí Seraph použít svou magii a splnit přísahu svých prapředků, aby ochránila lidstvo před zničením.
Tady máte obálky, pod kterými to bylo vydané:





















Nevím, jak vám, ale mě osobně se líbí druhé vydání - obálka mi připadá zajímavější i když netvrdím, že ta první v sobě neměla určité kouzlo... :D



Kniha druhá
Havraní útok
Cestovatelka Seraph musí využít veškerou svou mazanost a schopnosti jako Havraního mága, aby vysledovala nepředstavitelnou sílu ničení známou jako Zastíněný.














6 komentářů:

  1. Ano! Všechno, co je od Briggs, sem! :D
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, neposlala by si mi prosím Hunting ground? na email barcus16@centrum.cz :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslala bych, ale hlásí mi chybu v adrese příjemce... Takže tady je adresa ke stažení:
      http://ulozto.cz/x8pm4dy/patricia-briggs-zip
      Užij si čtení ;)

      Vymazat
    2. ANO :D Patricia Briggs,jej knihy sú skvelé.. :)

      Vymazat